Kaviár z rajčat

Jestliže milujete topinky, vyzkoušejte tuto dobrou pomazánku.


3.0109x
25 min

Postup přípravy

Rajčata nařízneme, přelijeme horkou vodou a oloupeme. Pak je pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno.

V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme rajčata, česnek, koření a krátce orestujeme. Pak směs na mírném ohni podusíme. Občas mícháme. Kaviár z rajčat by měl mít konzistenci hustší kaše. Nakonec jej podle chuti osolíme a zakapeme citronovou šťávou.

Kaviár z rajčat mažeme na topinky pečené nasucho a zdobíme zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaviár z rajčat

Zpět na recept