Kaviár z rajčat

Jestliže milujete topinky, vyzkoušejte tuto dobrou pomazánku.


3.0109x
25 min

Postup přípravy

Rajčata nařízneme, přelijeme horkou vodou a oloupeme. Pak je pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme rajčata, česnek, koření a krátce orestujeme. Pak směs na mírném ohni podusíme. Občas mícháme. Kaviár z rajčat by měl mít konzistenci hustší kaše. Nakonec jej podle chuti osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Kaviár z rajčat mažeme na topinky pečené nasucho a zdobíme zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kaviár z rajčat

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena