Jak využít kapustu: Závitky plněné masem, kapustové rolky a kapustový mozeček
Kapusta, tradiční podzimní zelenina, která se dá připravit na sto způsobů. Je levná a dokáže obohatit náš jídelníček s poměrně obsáhlým rejstříkem obsažených minerálů a vitaminů. Nabízíme osvědčené a chutné recepty, jak vařit z kapusty.

Tradiční štědrovečerní polévka: Rybí, hrachová i kapustnice
Ani vánoční tabule se bez poctivé domácí polévky jednoduše neobejde. Co se vařívalo o svátcích kdysi a vaří se i dnes? Jakou polévku můžete na štědrovečerní tabuli připravit? Přinášíme vám 6 prověřených receptů, které rodinu rozhodně nezklamou.

Podzimní zelí pro chuť i pro zdraví
Zelí, jak známo, je cenným zdrojem vitamínů a jeho hlavní sezóna nastává právě teď, v chladných podzimních měsících. Zelí je v naší české kuchyni velmi oblíbené. Často se podává jako příloha k vydatnějším jídlům a upravuje se na různé způsoby.

Autor:Ludvo


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena