Recept na přípravu jemné panenky z kančího masa, kterou výborně doplňuje sladkokyselá omáčka z višní, portského vína a šípkové zavařeniny.
2 lžíce | máslo |
1 lžička | čerstvý rozmarýn |
600 g | kančí panenka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
balzamikový ocet | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
1 lžíce | máslo |
2-3 lžíce | med |
1 ks | bobkový list |
citronová šťáva | |
pomerančová šťáva | |
0.3 lžičky | mletý hřebíček |
2-3 lžíce | šípková marmeláda |
200 ml | červené portské víno |
2-3 lžíce | višňová kompotová šťáva |
250 g | kompotované višně bez pecek |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.