Zahuštěná drůbeží polévka s žemlovými knedlíčky. Naučila mě ji prababička podle svého staročeského receptu. Nešizená a tučnější polévka.
sůl | |
1 ks | vejce |
125 g | máslo |
1 kg | strouhanka |
petrželka | |
150 g | hladká mouka |
0.5 ks | muškátový oříšek |
muškátový květ | |
1 kg | jakékoliv drůbeží kosti a kůže (kuře, husa, krůta, kachna) |
1 kg | srdíčka a žaludky z téže drůbeže |
500 g | krky |
autor romik
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.