Vaření.czReceptyJogurtová polévka z fazolových lusků

Jogurtová polévka z fazolových lusků

Polévka z jogurtů, fazolových lusků a klobásy.


3.062x
35 min
1×

Postup přípravy

Očištěné fazolové lusky pokrájíme, zalijeme osolenou vroucí vodou a uvaříme doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zředíme ji vývarem. Rozšleháme ji a dobře povaříme. Přidáme uvařené fazolky a sekanou petrželku. Nakonec vmícháme jogurt. Polévku pouze prohřejeme a podle chuti zakapeme citronovou šťávou. Jogurtovou polévku z fazolových lusků ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jogurtová polévka z fazolových lusků

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena