Jižanská kapusta

Kapustová dobrota, ke které je vhodným doplňkem chlazené pivko.


3.089x
45 min
1×

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na malé kostičky. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme.

Na sádle dozlatova orestujeme cibulku, přidáme rýži a oškrábané, na kostičky pokrájené brambory. Podlijeme a dusíme doměkka.

Když je vše měkké, přidáme na proužky nakrájenou kapustu, podlijeme vývarem a opět dusíme. Když je pokrm měkký, vyškvaříme na nudličky nakrájenou slaninu a spolu s masem ji vpracujeme do pokrmu.

Ochutíme pepřem, polévkovým kořením a osolíme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jižanská kapusta

Zpět na recept