Jemný zeleninový boršč

Tradiční recept na sytou chutnou zeleninovou polévku. Recept je vhodný pro kuchyňský robot Tefal Cuisine Companion‎.


3.37x
160 min

Postup přípravy

Hovězí a oloupanou zeleninu nakrájíme na kousky. Cibuli vložíme do nádoby robota se sekacím nožem. Zpracujeme 30 s rychlostí 12.

Sekací nůž vyměníme za míchací nástavec. Přidáme mrkev, zelí, česnek a olej. Spustíme program Pomalé vaření P1 na 10 minut a 130 °C.

Po ukončení programu přidáme hovězí maso, vývar, červenou řepu, rajčata a bobkový list, sůl a pepř. Spustíme program Pomalé vaření P2 na 90 minut a 95 °C.

Do boršče před podáváním přidáme zakysanou smetanu, kopr a zamícháme.

TIP: Před podáváním můžeme přidat syrové papriky. Tato polévka se dobře skladuje, můžeme ji zamrazit a je vynikající i po ohřátí.

Zdroj: Tefal.cz
user-icon

autor Tefal


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný zeleninový boršč

Zpět na recept