Jemný zeleninový boršč

Tradiční recept na sytou chutnou zeleninovou polévku. Recept je vhodný pro kuchyňský robot Tefal Cuisine Companion‎.


3.37x
160 min

Ingredience

4 lčesnek
50 mlolej
gsůl
50 kscibule
5 snítekkopr
120 gmrkev
gzakysaná smetana
1 stroužekhovězí vývar
gmletý černý pepř
3 gbobkové listy
300 gkrájená rajčata v konzervě

podle chuti

200 bílé zelí
500 hovězí maso
250 syrová červená řepa

Postup přípravy

Hovězí a oloupanou zeleninu nakrájíme na kousky. Cibuli vložíme do nádoby robota se sekacím nožem. Zpracujeme 30 s rychlostí 12. Sekací nůž vyměníme za míchací nástavec. Přidáme mrkev, zelí, česnek a olej. Spustíme program Pomalé vaření P1 na 10 minut a 130 °C. Po ukončení programu přidáme hovězí maso, vývar, červenou řepu, rajčata a bobkový list, sůl a pepř. Spustíme program Pomalé vaření P2 na 90 minut a 95 °C. Do boršče před podáváním přidáme zakysanou smetanu, kopr a zamícháme. TIP: Před podáváním můžeme přidat syrové papriky. Tato polévka se dobře skladuje, můžeme ji zamrazit a je vynikající i po ohřátí. Zdroj: Tefal.cz
user-icon

autor Tefal


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný zeleninový boršč

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena