Jemná mrkvová pomazánka

Pomazánka dobrá na svačinu, topinky, nebo i na jednohubky


3.0139x
30 min

Postup přípravy

Mrkev a vejce uvaříme. Mrkev jemně nastrouháme, z vajec vyjmeme žloutky. (Bílky můžeme na jemno nasekat a použít na ozdobu.)

Tvaroh, máslo, žloutky utřeme, vmícháme jemně strouhanou mrkev, osolíme, přilijeme kysanou smetanu a vyšleháme dojemna.

Mažeme na oblíbené pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná mrkvová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.