Jehněčí po marocku

Nevšední příprava jehněčího. Mrkev dodává pokrmu nasládlou chuť. Vyzkoušejte tento snadný recept.


0.00x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev oškrábeme a nastrouháme nahrubo.

Na rozpáleném oleji necháme zezlátnout cibuli, přidáme mleté maso a za průběžného míchání jej opékáme. Jakmile je maso hnědé, přidáme všechno koření (zázvor, skořici, koriandr, mletý kmín) a konzervu rajčat. Jako poslední vmícháme nastrouhanou mrkev. Jehněčí po marocku dusíme zhruba 20 minut a poté podle chuti osolíme.

Jehněčí po marocku podáváme s kuskusem nebo rýží.
user-icon

autor Hanka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí po marocku

Zpět na recept