Jehněčí medailonky

Medailonky marinované v medu a olivovém oleji s pomeranči, česnekem a bylinkami.


2.9491x
25 min
1×

Postup přípravy

Marináda: smícháme si pomerančovou kůru a šťávu, med, olej, rozetřen česnek, tymián, rozmarýnu, sůl a pepř. Medailonky do ní vložíme a necháme je přes noc uležet. Medailonky z marinády vyjmeme a uchováme ji. Umístíme je pod gril a grilujeme asi 7 minut z každé strany. Mezitím procedíme marinádu do kastrolu, uvedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud nezačne mít konzistenci jako sirup. Dokořeníme podle chuti a medailonky šťávou polijeme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.