Vaření.czReceptyJehněčí kotlety s grepovým karamelem

Jehněčí kotlety s grepovým karamelem

Jemné jehněčí masíčko přelité vinným karamelem a ozdobedé ovocnými opečenými špízy. Tahle netradiční dobrota se podává s kuskusem.


2.9787x
45 min

Postup přípravy

Očištěné kotlety osolíme, okořeníme najemno nasekanou rozmarýnou a pepřem, opečeme je na pánvi na oleji a udržujeme v teple. Na jiné pánvi necháme za stálého míchání rozpustit cukr s červeným vínem, přidáme drobné kousky kůry s grepu, nasekané ořechy a necháme jemně zkaramelizovat. Ze švestek a banánů nakrájených na kolečka připravíme 4 špízy, které opečeme ve výpeku z kotlet. Kotlety upravíme na talíře, přelijeme karamelem a obložíme ovocnými špízy. Vhodnou přílohou je vařený kuskus.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí kotlety s grepovým karamelem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena