Jehněčí kotlety alla Villeroy

Jednoduše a rychle připravené jehněčí maso.


5.04x
90 min

Postup přípravy

Na másle a na trošce oleji osmahneme umyté a naklepané kotlety s obou stran. Osolíme je, opepříme a zalijeme bílým vínem. Jakmile se víno vypaří, necháme kotlety vychladnout.

Připravíme si bešamel, ale z vody. Hotový bešamel odstavíme. Přidáme 2 lžíce měkkého sýru, vejce, pepř, parmazán a nastrouháme muškátový oříšek. Dobře promícháme.

Krémem potřeme kotlety a dáme na dvacet minut do lednice. Studené kotlety obalíme ve zbylých vejcích, obalíme ve strouhance a opečeme v rozehřátém tuku. Necháme odkapat od přebytečného oleje.

Jehněčí kotlety alla Villeroy podáváme teplé třeba jen se salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí kotlety alla Villeroy

Zpět na recept