Vaření.czReceptyJehněčí kotletky v krustě

Jehněčí kotletky v krustě

Jídlo, které opravdu patří na sváteční stůl. Chutná výtečně.


3.051x
60 min

Postup přípravy

Jehněčí hřbet nakrájíme a rozsekáme na jednotlivé porce. Očistíme od tuku a nařízneme od kosti. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme rozmarýnem, zakapeme worcesterem a citrónovou šťávou a necháme rozležet. Mezitím si rozdrtíme kukuřičné lupínky, brambůrky a smícháme se strouhaným sýrem. Vejce rozšleháme. Kotletky obalíme ve vajíčku a směsi brambůrků, lupínků a sýra. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme přibližně 35 minut. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jehněčí kotletky v krustě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena