Jehněčí kotletky v krustě

Jídlo, které opravdu patří na sváteční stůl. Chutná výtečně.


3.051x
60 min

Postup přípravy

Jehněčí hřbet nakrájíme a rozsekáme na jednotlivé porce. Očistíme od tuku a nařízneme od kosti. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme rozmarýnem, zakapeme worcesterem a citrónovou šťávou a necháme rozležet.

Mezitím si rozdrtíme kukuřičné lupínky, brambůrky a smícháme se strouhaným sýrem. Vejce rozšleháme.

Kotletky obalíme ve vajíčku a směsi brambůrků, lupínků a sýra. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme přibližně 35 minut.

Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí kotletky v krustě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.