Jehněčí eintopf

Recept na vynikající jídlo z jednoho hrnce.


5.05x
150 min

Ingredience

sůl
2 kscibule
1 ksmrkev
1 kspetržel
2 ksbobkový list
300-400 gjehněčí plec
250 gsterilovaná kukuřice
500 gnové brambory
10 kuličekcelý černý pepř
500 gčerstvé fazolky

Postup přípravy

Jehněčí maso vaříme doměkka asi v 1,5 l vody spolu s rozčtvrcenou cibulí, nahrubo nakrájenou mrkví a kořenovou petrželí, 10 celými zrnky pepře a 2 bobkovými listy, a připravíme jehněčí vývar. Po uvaření a změknutí jehněčí plecko vyjmeme z vývaru, očistíme od šlach, vykostíme a nakrájíme na menší kostičky. Malé nové brambory oškrábeme nebo oloupeme a překrojíme napůl. Fazole omyjeme, očistíme a rozpůlíme. Přecezený vývar přivedeme k varu a osolíme. Přidáme brambory a fazole a vaříme asi 20 minut. Přidáme nakrájené maso a vaříme ještě 5 minut. Pak ještě vložíme okapanou kukuřici. Jehněčí eintopf již jen prohřejeme. Jehněčí eintopf podáváme jen tak nebo jej můžeme doplnit pečivem.
user-icon

autor Jams


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jehněčí eintopf

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena