Vaření.czReceptyJednoduchý boršč nakyselo

Jednoduchý boršč nakyselo

Židovská verze známé ruské polévky.


4.620x

Ingredience

5 lvoda
3 kgčervená řepa

podle chuti

cukr
česnek
sůl
2-3 ksbobkový list
celé nové koření

na ozdobu

1 kelímekkysaná smetana

Postup přípravy

Červenou řepu umyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Řepu dáme do nádoby a zalijeme převařenou horkou vodou. Přidáme sůl, cukr, koření a rozetřený česnek. Řepu necháme v tekutině 3 dny uležet. Potom ji přecedíme, dochutíme solí, cukrem a povaříme. Jednoduchý boršč nakyselo můžeme podávat jako studenou nebo teplou polévku. Na talíři ji doplníme kysanou smetanou.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jednoduchý boršč nakyselo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena