Játrové řízky

Recept, který je levný a ještě navíc lehký na přípravu.


3.410x
25 min
1×

Ingredience

0.5 kgvepřová játra

podle chuti

sůl

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

Postup přípravy

Vepřová játra si nakrájíme na kousky. Kousky jater obalíme v trojobalu - hladká mouka, rozšlehaná vejce a strouhanka. Obalené játrové řízky smažíme v pánvi s olejem na mírném ohni. Po osmažení řízky osolíme. Játrové řízky podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Lucie.V1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játrové řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena