Játrové hranolky

Recept z čínské kuchyně. Vepřová játra krájená na nudličky přelitá zálivkou.


3.057x
30 min

Postup přípravy

Vepřová játra omyjeme, nakrájíme na proužky, snažíme se dodržet alespoň zhruba stejnou velikost játrových hranolků.

Na pánvi si rozpálíme olej, vložíme játru, přidáme oloupaný a rozetřený česnek se solí, a vzápětí odstavíme.

Z červeného vína, sójové omáčky, masového vývaru, soli a cukru si připravíme v misce zálivku.

Připravené játrové hranolky zálivkou přelijeme, podusíme do změknutí, pokapeme vymačkanou citronovou šťávou a můžeme podávat.

Zdobíme očištěnými listy hlávkového salátu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrové hranolky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.