Pikantní medailonky z vepřové panenky s chutí kari

Recept na minutku z marinované vepřové panenky na červeném kari. Pikantní medailonky podáváme s batátovými hranolky jako hlavní chod.


5.02x
35 min

Postup přípravy

Vepřovou panenku odblaníme, nakrájíme na kousky asi 3 cm silné, které z obou stran osolíme a opepříme. Jogurt promícháme s červenou kari pastou, vejcem a lžičkou sojové omáčky dohladka. Do takto připravené marinády naložíme vepřové medailonky nejméně na 2 hodiny.

Na pánvi opečeme do křupava plátky slaniny. Pak opečenou slaninu odložíme stranou a k výpeku přidáme olej, na kterém pečeme marinované medailonky z každé strany asi 4 minuty dozlatova. Opečené maso zakryjeme alobalem a necháme asi 5 minut "odpočinout".

Pikantní vepřové medailonky rozdělíme na teplé talíře, poklademe opečenou slaninou a podáváme s batátovými hranolky a čerstvou zeleninou jako hlavní chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní medailonky z vepřové panenky s chutí kari

Zpět na recept