Vaření.czReceptyJarní ředkvičková pomazánka

Jarní ředkvičková pomazánka

Recept na chutnou pomazánku z ředkviček, vařených vajec a sýra niva.


4.823x
10 min

Postup přípravy

Vejce 5 minut povaříme a potom oloupeme. Ředkvičky omyjeme a očistíme od lístků a kořínků. Do mísy nahrubo nastrouháme nivu, vejce a nakonec ředkvičky. Vše spojíme majonézou a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Jarní ředkvičkovou pomazánku mažeme na chléb, bagetku nebo celozrnné pečivo. Můžeme ozdobit nasekanou pažitkou nebo hladkolistou petrželkou.

Recepty z ředkviček - vsaďte na originalitu a zkuste z nich připravit nejen salát, ale i polévku a smaženici

Ředkvičky, levná a na pěstování nenáročná zelenina s jemně štiplavou chutí, která díky své nízkokalorické hodnotě nesmí chybět v jarním odlehčovacím jídelníčku.

Recepty

Ředkvičky - nenápadné zeleninové kuličky plné vitamínů

Ředkvičky se dají pěstovat ve sklenících po celý rok, lze si je i po celý rok zakoupit. Ale na jaře stejně chutnají nejlépe. Při nákupu by měla ředkvička mít svěží a zelené drobné listy, pevné a šťavnaté bulvičky.

Ředkvičky

user-icon

autor veraricna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jarní ředkvičková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena