1. Oloupaný zázvor nakrájíme na plátky. Omytou okurku i s citronem nakrájíme také na plátky.
2. Do karafy prsty rozmělníme část mátových lístků. K mátě přidáme nakrájené suroviny, zalijeme vodou, promícháme a karafu uzavřeme. Nápoj dáme vychladit na 3 hodiny do lednice a poté přefiltrujeme.
3. Jarní detox se zázvorem podáváme vychlazený po jídle. Nepodáváme na lačný žaludek.
Foto: Shutterstock.com
10+1 otázek: Jarní detox aneb Když tělo volá po očistě
K jaru neodmyslitelně patří různé očisty a detoxikace. Jaký je rozdíl mezi těmito pojmy? A je nutné provádět zmíněné jarní rituály? Otázky nám zodpoví Míša Bebová, odbornice na výživu a biochemička.

Vsaďte při hubnutí na jistotu: Recept na tukožroutskou polévku krok za krokem
Výsledky hubnutí s tukožroutskou polévkou jsou jedny z nejviditelnějších. Navíc se tělo kompletně vyčistí, zbaví nadbytečné vody a upraví se zažívání. Tak proč to nezkusit?

Autor:Samman

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena