Jahody v portském víně

Jednoduchý a velmi dobrý dezert s kapkou alkoholu.


2.91480x
45 min

Ingredience

500 gjahody
3 lžícecukr moučka
vanilkový cukr
1 dlsmetana ke šlehání
1.5 dlportské víno

Postup přípravy

Očištěné jahody pocukrujeme, zalijeme portským vínem a uložíme na půl hodiny do lednice.

Marinované jahody urovnáme na misky a ozdobíme šlehačkou, ochucenou vanilkovým cukrem a mírně oslazenou. Jahody v portském víně ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahody v portském víně

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.