Pomazánkové máslo, cukr a jahodový pudink - jednoduchý recept na vynikající krém.
Hodnocení
4.1
/ 5 (26x)
Doba přípravy
35 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
Cukr moučka1 kelímek
Pomazánkové máslo2 kelímky
Jahodový pudinkový prášek1 lžíce
Jahodová tresť1 lžíce
Postup přípravy
Pomazánková másla o váze 250 g (bez příchuti) dáme do mísy a přidáme cukr; k navážení použijeme kelímek od másla. Přisypeme pudinkový prášek a zalijeme ho jahodovou trestí.
Veškeré ingredience šlehačem důkladně promícháme; šleháme minimálně 5 minut na stupeň 5. Krém uložíme do chladna nejméně na hodinu rozležet.
Jahodový krém z pomazánkového másla je vynikající na piškotová těsta, na buchty pod ovoce nebo na plnění košíčků.