Jahodové podmáslí

Jednoduchý recept na velmi chutný ovocný dezert.


5.02x
45 min

Ingredience

3 lžícerozinky
300 gjahody
2 lžícecitronová štáva
3 dlsojová smetana

Postup přípravy

Jahody dobře rozmačkáme vidličkou a protlačíme hrubším sítem. Rozinky propereme a nasekáme nadrobno.

Připravenou jahodovou kaši ochutíme citronovou šťávou a propranými nasekanými rozinkami. V miskách přelijeme jahodovou směs vychlazenou smetanou a prošleháme vidličkou.

Jahodové podmáslí podáváme jako velmi osvěžující dezert.

user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodové podmáslí

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena