-> Perfektní šlehačka aneb Jak správně vyšlehat smetanu?
Jak upéct dokonalé piškotové těsto: Nejčastější chyby a jejich řešení
Piškotové těsto je sice jednoduché na přípravu, ale vyžaduje pečlivost a správnou techniku. Stačí malá chyba a místo nadýchaného dortového korpusu vznikne hutný, nebo naopak propadlý moučník. Pojďme se podívat na nejčastější problémy a jak se jim vyhnout.

Dokonalé domácí řezy: Upečte si sladké umělecké dílo jako mistři
Těžko omráčíte někoho víc než zákuskem s dokonalým vrstvením na řezu. Efektní střídání vrstev je fascinující podívaná a o chutích ani nemluvě. Řezy mohou být jednoduché i propracované, málokoho však nechají chladným. Míša řezy, medovník nebo žloutkové řezy patří mezi špičky české domácí cukrařiny.

Šťavnaté koláče a buchty? Vsaďte na jablka a upečte si mřížkový, hraběnku nebo tarte Tatin
Jablečné dezerty nabízejí jedinečné spojení sladkosti a vláčnosti. S jablky vyčarujete spousta lahodných moučníků: od štrúdlů a koláčů přes buchty až po dezerty se skořicí a karamelem. Pojďte se pustit do jablek spolu s námi!

Autor:Stáňa
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena