Jablková povidla

Recept na jednoduchá a rychlá povidla z jablíček.


4.772x
0
3×

Postup přípravy

Jablka omyjeme a i se slupkou nakrájíme na čtvrtky. Dáme je do kastrolu a dusíme, dokud se jablka nerozvaří na kaši. Potom jablka přes cedník propasírujeme do pekáče. Zasypeme je cukrem, přilijeme ocet a dáme do trouby na 150 °C péct. Když se vypeče tekutina a povidla trochu zhnědnou, jsou hotová. Ještě horká jablková povidla plníme do sklenic a zavíčkujeme. Sklenice obrátíme dnem vzhůru. Jablková povidla vydrží hodně dlouho.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablková povidla

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena