Jablečná nutela

Domácí nutela vhodná na chléb a pečivo. Jednoduchá a dobrá pomazánka.


4.415x
60 min

Postup přípravy

Jablka očistíme, pokrájíme a odebereme požadované množství. Dáme je do hrnce, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Necháme trochu vychladnout a potom přimícháme Zlatý klas a kakao. Směs důkladně rozmixujeme a znova dáme vařit. Přidáme cukr krystal, nalámanou čokoládu a za stálého míchání vaříme, dokud směs nezhoustne. Jablečnou nutelu dáme do sklenic, které uzavřeme a otočíme dnem vzhůru. Zakryté necháme pomalu vychladnout.
user-icon

autor missaigon

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jablečná nutela

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena