Jablečná nutela

Domácí nutela vhodná na chléb a pečivo. Jednoduchá a dobrá pomazánka.


4.415x
60 min

Postup přípravy

Jablka očistíme, pokrájíme a odebereme požadované množství. Dáme je do hrnce, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Necháme trochu vychladnout a potom přimícháme Zlatý klas a kakao.

Směs důkladně rozmixujeme a znova dáme vařit. Přidáme cukr krystal, nalámanou čokoládu a za stálého míchání vaříme, dokud směs nezhoustne.

Jablečnou nutelu dáme do sklenic, které uzavřeme a otočíme dnem vzhůru. Zakryté necháme pomalu vychladnout.
user-icon

autor missaigon


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jablečná nutela

Zpět na recept