Italské houbové rizoto

Vyzkoušejte jednoduchý recept na skvělé italské houbové rizoto, který zvládne i začínající kuchař.


4.489x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. Houby očistíme.

V hrnci rozpustíme máslo s trochou oleje. Na mírném plameni zpěníme nasekanou cibuli, přidáme houby a krátce orestujeme.

Poté přisypeme rýži, podlijeme vývarem, mírně opepříme barevným pepřem, přilijeme bílé víno a vše pořádně promícháme. Pro zjemnění chuti rizota přidáme hrudku másla, posypeme strouhaným parmazánem, osolíme, pořádně promícháme a vaříme do správné konzistence.

Italské houbové rizoto ihned podáváme jako chutný hlavní chod.

Foto: Pixabay.com


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské houbové rizoto

Zpět na recept