Irské jehněčí

Tento pokrm je velice náročný na čas, ale za to čekání to určitě bude stát!


3.0843x
160 min

Postup přípravy

Do zapékací misky dáme polovičku brambor, které jsme si nakrájeli na plátky, pokryjeme polovičkou nakrájené cibule a na ni dáme osolené a opepřené kotlety, petrželku, tymián, bobkový list. Na to poklademe zbytek cibule a brambor, všechny vrstvy osolíme a opepříme. Zalijeme vodou tak, aby byla mísa plná a zakryté dusíme v troubě na 160 st. asi dvě a půl hodiny, dokud maso i brambory nejsou měkké. Potom pokrm doděláme bez pokličky asi 30 minut, aby brambory zhnědly.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Irské jehněčí

Zpět na recept