Vaření.czReceptyHustá polévka z uzeného žebra

Hustá polévka z uzeného žebra

Chutná a hlavně sytá polévka. Recept potěší ty, kteří holdují české kuchyni.


3.058x
75 min

Postup přípravy

Uzené žebro omyjeme a dáme uvařit do horké vody. Když je maso měkké, vyjmeme kosti a maso nakrájíme na drobné kousky. Na másle opražíme zeleninovou směs a rozmixujeme. Do rozmixovaného základu vmícháme krupici a chvíli restujeme. Pak zalijeme vývarem ze žebra a rozmícháme na hustou kaši. Okořeníme, vmícháme kousky uzeného masa a prohřejeme. Hustou polévku z uzeného žebra odstavíme, vmícháme dvě rozšlehaná vejce a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hustá polévka z uzeného žebra

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena