Hustá polévka z uzeného žebra

Chutná a hlavně sytá polévka. Recept potěší ty, kteří holdují české kuchyni.


3.058x
75 min

Postup přípravy

Uzené žebro omyjeme a dáme uvařit do horké vody. Když je maso měkké, vyjmeme kosti a maso nakrájíme na drobné kousky.

Na másle opražíme zeleninovou směs a rozmixujeme. Do rozmixovaného základu vmícháme krupici a chvíli restujeme. Pak zalijeme vývarem ze žebra a rozmícháme na hustou kaši. Okořeníme, vmícháme kousky uzeného masa a prohřejeme.

Hustou polévku z uzeného žebra odstavíme, vmícháme dvě rozšlehaná vejce a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hustá polévka z uzeného žebra

Zpět na recept