Vaření.czReceptyPečená jablka s uzenou nivou

Pečená jablka s uzenou nivou

Pochoutka s pikantní chutí uzené nivy v kombinaci s nasládlou jemností podzimních jablíček.


0.00x

Postup přípravy

Omytá a osušená jablka nakrájíme na zhruba 1 cm silné plátky a malým nožíkem opatrně vykrojíme jádřince. Plátky jablek opékáme z obou stran na pánvičce s kapkou olivového oleje, po zezlátnutí vyndáme na ubrousek a necháme jej vsáknout přebytečnou mastnotu. Jablka přendáme na talířek a bohatě posypeme nastrouhanou nivou. Podle chuti můžeme přidat špetku pepře nebo lžičku chilli omáčky, podávat můžeme i s ořechy.

Inspirujte se, jak zpracovat jablka: 8 skvělých receptů na víkend

Z jablíček neupečeme jen štrúdl, jejich využití může být opravdu pestré a jejich obsah v moučnících znamená vždy vláčnost a jemnost. Máme pro vás pár receptů, které se vyplatí vyzkoušet.

Inspirujte

user-icon

autor Veronika

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečená jablka s uzenou nivou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena