Svatomartinská husa: Jak ji péct, aby byl výsledek perfektní?
Dobře upečená husa není vůbec složitá záležitost. Pečení má však jedno důležité pravidlo, které se nevyplatí obcházet. Husa by se měla péct tak dlouho, aby se z ní vypeklo co nejvíce sádla. Ale ne zase příliš dlouho, aby se nevysušila. na co se zaměřit, aby svatomartinská husa byla dokonalou ozdobou sváteční tabule i nazapomenutelnou pochoutkou?
Jak na tradiční svatomartinské rohlíčky, jaké těsto zvolit a čím je naplnit?
Vedle svatomartinské husy a mladého vína patří k tradičním podzimním pochoutkám svatomartinské rohlíčky. Plní se mákem, ořechy nebo povidly a ze stolu mizí závratnou rychlostí!
Autor:veraricna


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena