Hřibová polévka

Francouzská houbová polévka.


3.0124x
35 min

Postup přípravy

Hříbky očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Polovinu tuku v hrnci rozpustíme a houby na něm smažíme za stálého míchání asi 15 minut. Potom houby osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, přivedeme k varu , zmírníme teplotu a asi 10 minut vaříme. Mezitím z toastového chleba uděláme trojhránky, které na zbytku tuku dozlatova opečeme. Polévku nalijeme na talíře, na povrch poklademe křupavý chléb a sypeme sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Hřibová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena