Hříbkové lečo

Houbové řízky a smaženice se lehce omrzí. Zkusme výbornou kombinaci hub a zeleniny - uvařme si hříbkové lečo!


4.412x
20 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmažíme ji dozlatova na oleji.

Přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata i se šťávou a papriku nakrájenou na nudličky. Vše důkladně zamícháme a pár minut podusíme.

Vmícháme nadrobno nakrájené houby, dochutíme a ještě alespoň 5 minut dusíme, aby nám vznikla hustší směs. Můžeme přidat též rozšlehaná vejce.

Nejvhodnější je konzumovat hříbkové lečo s čerstvým, křupavým chlebem.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hříbkové lečo

Zpět na recept