Houbové rizoto s krůtím masem

Vynikající pokrm pro ty, kterým moc chutnají houby.


4.716x
30 min
4×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby očistíme a nakrájíme třeba na plátky.

Na sádle orestujeme cibuli, přidáme čerstvé houby, opepříme, okmínujeme, osolíme a dusíme doměkka. Můžeme přilít trochu vývaru, nakonec přidáme smetanu, necháme chvíli provařit a odstavíme.

Na druhé pánvi osmahneme na troše másla krůtí kostičky, jakmile jsou hotové, přidáme je k houbovému základu.

Teď nám zbývá uvařit rýži tak, jak jsme zvyklí.

Hotovou rýži smícháme s houbovým základem a je hotovo. Nakonec můžeme do houbového rizota s krůtím masem vmíchat kousek másla na zjemnění.
user-icon

autor Lefinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Houbové rizoto s krůtím masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká