Holandské fondue

Skvělý a opravdu typický pokrm holandské kuchyně.


2.91044x
30 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
máslo
3 dlpivo
500 ggouda
1 lžícekukuřičná mouka
kajenský pepř

Postup přípravy

Ohnivzdornou mísu vymastíme máslem, naplníme sýrem a pivem a velmi pomalu zahříváme, až se sýr roztaví. Do takto připravené směsi přidáme utřený česnek, sůl, pepř, mouku rozmíchanou ve lžíci piva a mícháme do zhoustnutí. Holandské fondue udržujeme stále teplé na lihovém vařiči uprostřed stolu tak, aby si každý mohl v sýrové omáčce namáčet kousky bagety na dlouhé vidličce.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Holandské fondue

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena