Harlekýnský chlebíček

Pochoutka nejen na rodinnou oslavu. Recept na harlekýnský chlebíček.


3.246x
15 min

Postup přípravy

Veku podélně rozkrojíme. Střídku opatrně vydlabeme, abychom neporušili okraj. Ten by měl být široký si 7 milimetrů.

Vejce uvaříme natvrdo. Uvařená vejce oloupeme, omyjeme a necháme vychladit. Salám nastrouháme spolu s vejci a okurkami. Tavený sýr utřeme s máslem a hořčicí. Do základu pomazánky vmícháme salám, vejce a okurky. Podle chuti pomazánku osolíme a opepříme.

Každou polovinu veky naplníme připravenou pomazánkou. Veka se dobře plní vidličkou nebo lžící. Naplněné půlky veky zabalíme samostatně do alobalu a dáme do lednice ztuhnout.

Vychlazený harlekýnský chlebíček nakrájíme před podáním tenkým nožem na plátky.
user-icon

autor helenajovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Harlekýnský chlebíček

Zpět na recept