Největší oblibě se těší halušky na Slovensku. Ale i u nás si je rádi připravíme s brynzou nebo se zelím a slaninou. Vyzkoušejte jednoduchý recept.
příloha | |
---|---|
3 lžíce | olej |
1 ks | cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kelímek | zakysaná smetana |
100 g | anglická slanina |
500 g | kysané zelí |
těsto | |
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | vejce |
500 g | brambory |
100 g | hladká mouka |
25 g | polohrubá mouka |
autor Hanka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.