Gruzinský rožeň

Dva druhy masa spolu s cibulí na jehle.


4.413x
45 min

Postup přípravy

Svíčkovou a vepřovou kýtu rozkrájíme přes vlákno na úhledné stejně velké kousky (6 na jednu porci). Maso vložíme do nádoby, osolíme, opepříme, pokapeme olejem, proložíme cibulí nakrájenou na kolečka a necháme v chladu na pár hodin odležet. Po odležení napícháme oba druhy masa střídavě s cibulí na kovovou jehlu nebo špejli. Gruzinský rožeň grilujeme nebo pečeme v troubě. Gruzinský rožeň podáváme s brambory upravenými na jakýkoliv způsob. Nebo můžeme jako přílohu zvolit pečivo. Recept je na 10 jehel.
user-icon

autor jaja23

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Gruzinský rožeň

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena