Kuře Čochašbili

Recept na lehký gruzínský pokrm.


4.315x
60 min
1×

Ingredience

vývar
2 kscibule
4 ksrajče
1 konzervarajčatový protlak
2 kskuřecí prsa
1 hrstsušené houby

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Větší kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky. Maso osolíme a opepříme a opečeme na oleji, nejlépe olivovém. Trochu podlijeme vývarem z kuřecích kostí, ale lze použít i jiný vývar. Přidáme 1 velký rajčatový protlak a namočené houby a dusíme. Asi za 45 minut přidáme na kroužky nakrájené cibule a asi po 10 minutách odstavíme z plotny. Přidáme ještě oloupaná, najemno nakrájená rajčata, která necháme již jen prohřát v teplém pokrmu. Kuře Čochašbili podáváme s rýží hojně posypanou nasekanou petrželkou nebo s opékanými brambory.
user-icon

autor Sway

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře Čochašbili

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena