Den předem si uvaříme neotevřenou plechovku salka. Vaříme ji ve vodě asi 2 - 3 hodiny.
Připravíme vodní lázeň. Na sporákovou plotýnku dáme dva hrnce. Do většího dáme menší. Do většího hrnce nalijeme na dno trochu vody a do tohoto hrnce dáme menší hrnec, ve kterém připravujeme těsto.
V lázni necháme rozpustit tuk. Pak do něj nasypeme cukr, med, rozšlehané vejce a mouku smíchanou se sodou. Ručním mixérem nebo vařečkou mícháme, až se všechny ingredience spojí.
Připravíme si tři plechy s pečícím papírem. Těsto rozdělíme stejnoměrně na plechy a rozetřeme. Plechy s medovými pláty dáme péct do vyhřáté trouby na 150 °C asi na 10 minut.
Během pečení si připravíme krém. Máslo šleháme do pěny a postupně přidáváme karamel z plechovky, až vznikne krém. Můžeme do něj přidat i mleté ořechy.
Upečené těsto nakrájíme na stejné plátky a odkrojíme kraje na drobenku, se kterou budeme posypávat hotový výrobek.
Jednotlivé pláty upečeného těsta potíráme připraveným krémem a vrstvíme na sebe. Celý medovník natřeme krémem a posypeme drobky smíchanými s ořechy, přičemž ořechy nemusí být.
Gruzínský medovník necháme uležet a můžeme se do něj pustit.