Grilovaný, pečený nebo jinak upravený pstruh je vždy pro milovníky ryb pochoutkou. Na tuto úpravu na grilu použijeme mořského mraženého holandského pstruha - "stříbrnák" .
800 g | mražený holandský pstruh - stříbrňák |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
podle potřeby | |
citron | |
na potření | |
1 dl | olivový olej |
1 lžička | worcestrová omáčka |
0.5 lžičky | grilovací rybí koření |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena