Grilovaný mořský pstruh

Grilovaný, pečený nebo jinak upravený pstruh je vždy pro milovníky ryb pochoutkou. Na tuto úpravu na grilu použijeme mořského mraženého holandského pstruha - "stříbrnák" .


4.435x
45 min
2×

Ingredience

800 gmražený holandský pstruh - stříbrňák

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

podle potřeby

citron

na potření

1 dlolivový olej
1 lžičkaworchestrová omáčka
0.5 lžičkygrilovací rybí koření

Postup přípravy

Mražené pstruhy vyjmeme z obalu, omyjeme pod studenou vodou a osolíme. Necháme rozmrazit. Citron řádně omyjeme a nakrájíme na plátky. Na potření smícháme grilovací koření na ryby s olejem a worchestrem. Rozmražené ryby očistíme, řádně osušíme a potřeme směsí oleje s kořením a podle potřeby dosolíme. Dutinu břišní vyplníme plátky citronu a pstruhy zvolna grilujeme, za častého potírání, z obou stran dorůžova. Grilované mořské pstruhy podáváme s čerstvou nebo grilovanou zeleninou, vařeným bramborem, případně pečivem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilovaný mořský pstruh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena