Vaření.czReceptyGrilovaný losos ve sladké omáčce

Grilovaný losos ve sladké omáčce

Pro milovníky čerstvých ryb. Marinovaný losos v sladké a pálivé omáčce.


3.0128x
45 min

Postup přípravy

Losos by měl být krásně růžový, čerstvý a bez kůže! Z citronu vymačkáme šťávu. Nejprve si připravíme "omáčku". Máslo, olej, cukr, citrónovou šťávu a tabasco (podle chuti) zahříváme, až se vše spojí. Směs nalijeme do pekáče a necháme zchladnout. Na šťávu vložíme připraveného lososa, několikrát jej obrátíme, aby se do něj omáčka vsákla a necháme asi půl hodiny marinovat. Pak lososa vyjmeme z marinády a opečeme na pánvi případně na grilu. Na talíři zdobíme citronem.
user-icon

autor Lily

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilovaný losos ve sladké omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena