Grilovaný česnekový hermelín

I v zimě si v troubě můžeme připravit grilované speciality.


4.619x
25 min
1×

Postup přípravy

Rozetřeme česnek se solí, olejem a grilovacím kořením (koření na steak nebo jiné výrazné koření podle chuti) a necháme 5 minut "rozležet".

Poté směsí potřeme celý sýr a obalíme ho v alobalu tak, aby nám nevytekl. Necháme ještě 5 minut odpočívat a rozehřejeme troubu.

Hermelín grilujeme asi 10 minut. Můžeme jej připravit i v mikrovlnné troubě, pokud má funkci grilování.

Salát omyjeme a roztrháme na menší listy, papriku nakrájíme na nudličky a okurku na kolečka. Zeleninu ozdobně naskládáme na servírovací mísu a na ni položíme z alobalu vysvlečený hermelín.

Dělená strava - neutrální pokrm.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaný česnekový hermelín

Zpět na recept