Grilované broskve

Vynikající teplý předkrm pro sváteční tabuli. Broskve lze použít kompotované i čerstvé. Já používám kompotované.


3.0146x
25 min

Postup přípravy

Broskve slijeme a necháme dobře okapat. Gril rozpálíme na 250 °C. Do zapékací misky dáme čtyři půlky broskve řeznou stranou nahoru. Na každou broskev položíme plátek másla a vše přesypeme vanilkovým cukrem. Dáme zapéci podle chuti pod gril. Grilované broskve podáváme ozdobené ozdobené šlehačkou, vanilkovým grankem a lístkem meduňky. Dětem chystejte dvojnásobnou porci, tato je pro ně málo.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Grilované broskve

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena