Grilovaná treska

Recept na grilovanou tresku, která se před grilováním naloží do marinády.


3.45x
0
1×

Postup přípravy

Porce filé z tresky omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Připravíme si marinádu, do které budeme rybu nakládat. Do misky dáme bílý jogurt, koření a důkladně promícháme. Jednotlivé porce tresky potřeme marinádou a vložíme do plastové mísy. Naloženou rybu necháme zhruba 1/2 hodiny odležet v lednici. Poté připravené filé narovnáme do pekáče a grilujeme doměkka. Porce během pečení jednou otočíme. Grilovanou tresku podáváme se zeleninovou oblohou.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grilovaná treska

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena