Grenadýr z brambor

Recept na nenáročný oběd, je skvělý v letních dnech třeba se zeleninou.


4.418x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky asi 5 mm silné. Samostatně si uvaříme těstoviny, nejlépe vrtulky. Cibule oloupeme a nasekáme na jemno.

V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a restujeme ji dozlatova. Pak ji zaprášíme sladkou paprikou, krátce osmahneme a odstavíme.

Brambory smícháme s těstovinami a cibulí. Podle chuti grenadýr osolíme, opepříme a máme hotovo.

Grenadýr z brambor podáváme samostatně se zeleninovým salátem nebo jako přílohu.
user-icon

autor jarinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Grenadýr z brambor

Zpět na recept