Poměrně jednoduchý francouzský recept, jehož výsledkem je lahodná polévka, kterou nic nezkazíte. Francouzská cibulačka je vhodná prakticky pro každou příležitost.
2 l | vývar |
30 g | máslo |
6 ks | cibule |
1 lžička | rozmarýn |
1 lžička | petržel |
1 ks | bageta |
4 lístky | bobkový list |
2-3 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | drcený tymián |
2-3 dl | suché bílé víno |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
ementál | |
sýr comté |
autor M4H0NY
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.