Granáty šváry Járy

Rajčatové pochutnání vhodné jako předkrm ke slavnostnějším příležitostem.


2.91694x
15 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a seřízneme je navrchu šikým řezem. Odstraníme měkkou dužninu s jadérky.

Nivu nastrouháme najemno. Utřeme ji s máslem. Do základu krému všleháme smetanu.

Zdobící sáček s vroubkovanou trubičkou naplníme krémem z nivy a až po okraj jím ozdobně naplníme rajčata. Pak rajčata ozdobíme vějířkem okurky, polovinou řekdvičky, kouskem feferonky a petrželovou natí.

Nakonec zlehka položíme zpět vršky rajčat.

Rajčatové granáty uložíme na servírovací tác a můžeme podávat. Je dobré mít krém vychlazený.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Granáty šváry Járy

Zpět na recept