Granáty šváry Járy

Rajčatové pochutnání vhodné jako předkrm ke slavnostnějším příležitostem.


2.91694x
15 min

Postup přípravy

Rajčata omyjeme a seřízneme je navrchu šikým řezem. Odstraníme měkkou dužninu s jadérky. Nivu nastrouháme najemno. Utřeme ji s máslem. Do základu krému všleháme smetanu. Zdobící sáček s vroubkovanou trubičkou naplníme krémem z nivy a až po okraj jím ozdobně naplníme rajčata. Pak rajčata ozdobíme vějířkem okurky, polovinou řekdvičky, kouskem feferonky a petrželovou natí. Nakonec zlehka položíme zpět vršky rajčat. Rajčatové granáty uložíme na servírovací tác a můžeme podávat. Je dobré mít krém vychlazený.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Granáty šváry Járy

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena