Vaření.czReceptyGnocchi ve smetanovo-hořčičné omáčce

Gnocchi ve smetanovo-hořčičné omáčce

Tip na rychlou teplou večeři.


4.027x
25 min
5×

Ingredience

1 kscibule
3-4 lžícehořčice
70 gniva
3 lžíceolivový olej
1 kelímeksmetana ke šlehání
0.5 konzervysterilovaná kukuřice
300 gvepřová krkovice
500 ggnocchi
1 hrstmražené žampiony
100 geidam 45%

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Vepřové maso nebo kuřecí očistíme a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Osolíme je a opepříme. Cibuli oloupeme, podélně rozkrojíme a také podélně nakrájíme na tenké nudličky. Sýry nastrouháme. Na vyšší pánvi rozpálíme olivový olej. Vsypeme maso, přidáme hořčici a asi jen 2 minuty restujeme. Pak přidáme cibuli, scezenou kukuřici a žampiony a jen krátce osmažíme. Vmícháme kostku taveného sýra a strouhané sýry. Necháme je rozpustit a zalijeme smetanou. Za stálého mícháme mírně vaříme, až se sýr se smetanou spojí v hladkou omáčku. Podle chuti můžeme omáčku zjemnit máslem. Zatím si v konvici uvaříme vodu, vlijeme ji do hrnce, osolíme a přivedeme k varu. Vsypeme gnocchi a vaříme podle návodu na obalu. Gnocchi rozdělíme na talíře, přelijeme smetanovo-hořčičnou omáčkou a ihned podáváme. Omáčka se dá trochu rozředit mlékem a opět ohřát.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Gnocchi ve smetanovo-hořčičné omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena