Příprava sýrové omáčky trvá asi 10 minut. Obsah sáčku se sýrovou omáčkou rozmícháme s 2 decilitry vody a 2 decilitry studeného mléka. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni ještě 5 minut.
Kuřecí maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na drobné kostičky. Ty promícháme s 1 lžičkou Solamylu. Maso zprudka osmažíme na rozpáleném oleji a ochutíme kari kořením a mletým pepřem.
Gnocchi vhodíme do vroucí osolené vody. Jakmile vyplavou na hladinu, vaříme ještě 2 - 3 minuty. Pak je scedíme.
Rajčata opláchneme a drobně nakrájíme.
Gnocchi rozdělíme na talíře, polijeme sýrovou parmazánovou omáčkou, posypeme osmaženým kuřecím masem a rajčaty. Ozdobíme zelenou petrželovou natí.